day eight - sleepy... creepy...

en sista liten update innan sängen...

fick svar från mr nice guy, för övrigt 4 år äldre. så nu har vi i alla fall mejlat lite fram och tillbaka... fortfarande bara väldigt basic. ni vet, jobb, intressen etc.. etc.. men känns som att han absolut skulle kunna vara en framtida dejt. vi får väl se vad som händer :)

känns inte lika skrämmande längre faktiskt de här med dejtande. kanske räckte med en gång för att man skulle komma över den stora skräcken! :) nu har man liksom lite mer koll på hur man själv beter sig i situationen. känns grymt skönt. så nu skulle jag kunna gå på en ny dejt varje dag om de vore så :)

fick i alla fall även ett mejl från en kille, ett år äldre, som verkar helt besatt av klättring. fast inte på ett creepy sätt, utan på ett skönt sätt :) klättermusen skrev väl ungefär samma som de flesta andra, typ "allt bra med dig? gjort nåt kul idag?" får se vad som händer här också. jag svarade i alla fall. han är för övrigt grymt lik schweizaren. helt sjukt. nästan som kopior... :) lite creepy blev det nog i slutändan ändå :)

peace and goodnight.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0